Simona Halep, enervată de jurnaliștii care îi adresau întrebări: „Nu declar absolut nimic!”

​Simona Halep a revenit sâmbătă la București, după cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Lausanne, Elveția. Fosta lideră WTA a fost enervată de jurnaliști la aeroport.

Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost întrebată dacă este optimistă în privința verdictului pe care îl va da TAS în cazul ei de dopaj, dar a fost deranjată de faptul că era filmată din toate direcțiile și a răbufnit după ce jurnaliștii au insistat cu întrebări.

„Nu declar absolut nimic. V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul. Vă rog frumos să înțelegeți. Stați încet că nu se întâmplă nimic. E necesară toată nebunia asta, așa?”, le-a spus Halep jurnaliștilor în timp ce se îndrepta spre mașină și arătând cu mâinile în jurul său, potrivit DigiSport.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pro România Constanța a trecut in corpore la PNL

sâm feb. 10 , 2024
Organizația Pro România Constanța a trecut azi la PNL. Trecerea a fost salutată de liberali. „Îi urez bun venit, în echipa PNL Constanța, lui Răzvan Filipescu, și întregii echipei sale din partidul Pro România! Această alăturare este în interesul județului Constanța, iar prin prezența sa, considerăm că vom avea încă […]

V-ar putea interesa și: