Simona Halep: „Încă o dată, în această seară, sunt devastată”

simona halep

ITIA a amânat cu încă o lună audierea Simonei Halep – Fosta lideră mondială va rata și Wimbledon 2023

Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care contestă cea de-a treia amânare a audierii sale.

„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat din nou, pentru a treia oară, audierea mea cu o lună de zile.

Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie, am reușit în sfârșit, datorită experților, să arăt că suplimentele pe care le foloseam au fost contaminate, ceea ce a determinat controlul pozitiv.

Am cerut, după cum prevăd regulile antidoping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament!

Din păcate, ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori. Îmi refuză dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. Nu îmi permit să particip la niciun turneu de 8 luni.

Am ratat Australian Open, voi rata Roland Garros și Wimbledon. Ca să nu mai spun că am pierdut punctele și poziția în clasament.

Nu numai că îmi distrug reputația, ci și pe mine ca jucătoare profesionistă și nici măcar nu vorbesc despre consecințele produse asupra sănătății mele mentale.

Această nerespectare a regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea rapidă la care am dreptul, este atât de lipsită de respect față de mine încât nu mai am cuvinte…

Justiția amânată este o dreptate refuzată”, a postat Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Potrivit Express.co.uk, ITIA a afirmat că a amânat procesul programat pe 28 mai pentru că dorește ca ambele spețe să fie judecate în aceeași zi.

Am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare, pentru a evita mai multe audieri. Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz.

În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului”, precizează ITIA.

Într-un comunicat de pe siteul său oficial, ITIA (n.r. Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului) a precizat care sunt pașii pe care îi urmează în cazul unui sportiv care a fost testat pozitiv, cum este cazul Simonei Halep: testul /probe trimise la un laborator / rezultatele analitice raportate / rezultatele analizate / jucătorul este contactat / suspendarea provizorie / învinuirea sportivului / răspunsul jucătorului / jucătorul recunoaște în totalitate / jucătorul recunoaște doar parțial / decizie și sancțiune / jucătorul neagă / tribunal / decizie și sancțiune tribunal / recurs.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comunicat de presă: construire terminal multimodal cu platformă multimodală în zona de dezvoltare D pe MOL II-S Port Constanța Sud

joi mai 25 , 2023
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: