Simona Halep își construiește un hotel de cinci stele în centrul orașului Constanța

Simona Halep în mijlocul fanilor din Constanța
Simona Halep în mijlocul fanilor din Constanța

Simona Halep își va construi un hotel de cinci stele în centrul orașului Constanța, pe locul unde a funcționat cafeneaua care îi purta numele.

Primăria Constanța a aprobat documentația depusă de firma deținută de Nicolae Halep, fratele celei mai mari jucătoare de tenis din istoria României, prin care se solicita aprobare pentru construirea unui imobil în centrul orașului.

New Concept Imob SRL a obținut astfel undă verde pentru ”desfiinţarea imobilului existent, fostul SH Cafe, complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant” și construirea în loc a unui hotel de 5 stele cu 4 etaje.

Simona Halep, cu racheta în mână în fața Cazinoului din Constanța

Falimente în serie

Hotelul de lux va fi ridicat pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr.105, unde a funcționat cafeneaua SA Café, administrată de Cubit SRL, firmă deținută de Nicolae și Stere, fratele, respectiv, tatăl Simonei Halep.

Cafenea nu a rezistat prea mult pe piață și a fost închisă în 2018, continuând astfel șirul falimentelor care au marcat afacerile deshise la această adresă, aflată în centrul Constanței.

Un magazin de lux, un restaurant și o altă cafenea, toate s-au închis, de asemenea, înainte ca și investiția de 600.000 de euro a Simonei Halep să își declare falimentul.

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitale. Cum suportă autoizolarea

Datorii impresionante

New Concept Imob SRL, firma lui Nicolae Halep, a raportat pentru anul 2019 afaceri de numai 120.298 lei și un profit net de 337.123 lei, cu 5 angajați, dar și datorii impresionante, de 15.206.339 lei.

Simona Halep se află în clasamentul all-time al celor mai mari câștiguri din tenisul feminin, cu peste 30 de milioane de dolari strânși numai din meciuri.

Simona Halep: „Paris este orașul meu preferat”

Averea imobiliară a campioanei

Halep mai deține două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus- unul în Poiana Brașov și al doilea în centrul istoric al Brașovului, în urma unei investiții de 2 milioane de euro.

Citiți mai mult în ConstantaFinanciara.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Grecia ridică treptat măsurile de izolare

Tue Apr 28 , 2020
Premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat că începând de luni 4 mai vor fi ridicate progresiv măsurile de izolare decretate pentru a frâna răspândirea coronavirusului, cu deschiderea mai întâi a magazinelor mici şi a saloanelor de coafură şi a frizeriilor, relatează EFE. De lunea viitoare grecii vor putea ieşi din […]
grecia autostrada