Simona Halep, mesaj în ultima zi a anului: „La urma urmei, mâine este o altă zi”

„La urma urmei, mâine este o altă zi”, citatul celebru al scriitoarei Margaret Mitchell rostit de personajul Scarlett O’Hara din cartea Pe Aripile Vântului, a fost postat de Simona Halep pe Instagram, la secţiunea Stories. De asemenea, ea a postat si un mesaj al actorului Horaţiu Mălăele, cu urări de final de an.

De asemenea, constănțeanca a postat şi un filmuleţ cu actorul Horaţiu Mălăele, în care acesta doreşte oamenilor să râdă, pentru că „râsul este muzica sufletului” şi să se joace pentru că este „secretul tinereţii”, dar şi să fie buni şi să iubească, deoarece iubirea este „raţiunea de a trăi”.

Simona Halep, suspendată pentru un control antidoping pozitiv şi în aşteptarea audierii la TAS, a petrecut Crăciunul la Londra, iar Revelionul îl va petrece în România.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fată de 14 ani a fost înjunghiată mortal pe stradă într-o comună din Botoșani

sâm dec. 31 , 2022
O fată de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce a fost înjunghiată mortal în stradă, într-o comună din Botoşani, iar principalul suspect are 20 de ani, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, […]

V-ar putea interesa și: