Simona Halep nu va juca la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va evolua la turneul de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma, informează oktennis.it.

Locul ei pe tabloul principal va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini, locul 91 WTA.

Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017.

La revenirea în România, după ce a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber, Halep a declarat că şasele de ajuca la French Open sunt foarte mici şi că  obiectivul ei este să fie aptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc din 23 iulie.

Este totuşi probabil ca Simona Halep să se refacă înaintea turneului de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie), competiţie pe care a câştigat-o în 2019.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidență staționară în municipiul Constanța

Fri May 21 , 2021
Incidența coronavirusului în municipiul Constanța nu a mai scăzut. Potrivit Prefecturii, azi s-au înregistrat 0,57 cazuri la mia de locuitori. Aceeași cifră a fost înregistrată și ieri. Situația integrală, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI IN ULTIMELE 14 ZILE MUNICIPIUL CONSTANŢA 0.57 179 […]
coronavirus (3)