Simona Halep: „Patrick Mouratoglou și echipa mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenție”

Simona Halep s-a întors miercuri noaptea în România, din Dubai. Constănțeanca a declarat că speră să joace pentru România la Jocurile Olimpice.

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, aşa cum visam. Aşa a trebuit să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă. În sinea mea, mereu am ştiut că nu am făcut nimic şi că nu am luat nicio substanţă interzisă niciodată şi nici nu am avut această intenţie. Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict şi îmi doream tare mult să fie aşa. Îmi doresc să merg la Miami, dar să vedem, Am făcut o pregătire bună, va fi greu să revin, dar o iau pas cu pas. Şi eu îmi doresc să particip la Jocurile Olimpice. Dar sunt şanse minime, pentru că nu sunt în clasament. Dacă voi reuşi până atunci să joc câteva meciuri, o să am o şansă în plus. Nu am plănuit nimic până acum, totul este o opţiune. O să fac tot ce pot că să joc la Olimpiadă“, a spus Halep.

„Chris Evert a fost prima care mi-a scris un mesaj, dar şi multe alte fete din circuit şi le mulţumesc foarte mull, pentru că susţinerea lor a contat extrem de mult. Au crezut necondiţionat în mine şi acesta este un lucru deosebit. Toate mesajele au fost foarte frumoase. Presiunea nu o să mai fie negativă în niciun sens. Le mulţumesc foarte mult pentru susţinerea necondiţionată, chiar a fost ceva unic. Acest lucru m-a ajutat să lupt până la capăt, să arăt adevărul. Vreau să le mulţumesc şi sponsorilor mei, pentru că m-au susţinut şi nu au crezut nicio clipă în ceea ce s-a întâmplat. Au fost şi sunt alături de mine în continuare. Vă spun sincer că nu m-am uitat foarte mult la circuit, pentru că era o suferinţă să mă uit şi să ştiu că nu am voie să joc, dar nivelul este unul destul de ridicat. În top 10 fetele au o putere extraordinară şi joacă un tenis bun. Ştiu şi eu cum este să fii în top 10 şi tot timpul eşti pregătit. Va fi greu, dar şi o mare provocare pentru mine să mă apropii. Mi-ar plăcea să câştig orice trofeu de Grand Slam, dar visăm acum. Aşa că trebuie să ne trezim la realitate şi o să o iau pas cu pas, pentru că o să fie o întoarcere destul de dificilă”, a subliniat Halep.

Întrebată dacă pot urma şi alte procese, Halep a răspuns:

„Eram foarte bucuroasă atunci când am primit decizia şi când am vorbit cu toţi avocaţii mei. Vom discuta pe parcurs acest aspect şi vom face tot ce trebuie. A fost incorect tot ceea ce s-a întâmplat”.

Despre viitoarea echipă, Halep a spus:

„În acest moment nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu, dar nu o să fie uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile. Au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren Cahill a fost specială şi alături de care am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a vorbit şi despre Patrick Mouratoglou:

„El şi echipa mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie, dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte, foarte scump. A fost doar o greşeală şi atât”.

Despre încrederea oferită de tatăl ei, dar şi despre Gheorghe Hagi, Simona a spus:

„Tata mereu a avut încredere în mine, exagerată. Nu o să îl contrazic, dar va fi greu (n.r. – să redevină numărul 1). E un vis îndepărtat să spun că o să ajung numărul 1 mondial. Am fost acolo şi este deosebit să fii acolo. Dar este foarte greu. Mulţi au fost alături de mine şi din nou le mulţumesc foarte mult. Da, Gheorghe Hagi a fost idolul meu ca sportiv şi mă bucur că şi el a crezut în nevinovăţia mea”.

Simona Halep a transmis un mesaj şi tinerilor sportivi:

„E un moment mai dificil să dau sfaturi. Le doresc să aibă încredere în ei şi să facă tot ceea ce pot ei pentru a reuşi în tenis. Să respecte tenisul aşa cum am făcut şi eu şi cum am făcut întotdeauna”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Forțele navele caută a 96-a mină de război în Marea Neagră

joi mart. 7 , 2024
COMPLETARE 7 martie, ora 17.33. „Misiunea de cercetare desfăşurată joi, 7 martie, de Forțele Navale Române în raionul maritim Costinești – Tuzla – 23 August – Mangalia s-a încheiat. Nu a fost confirmată prezenţa vreunui obiect plutitor, care ar putea pune în pericol siguranța navigației în zona de responsabilitate a […]

V-ar putea interesa și: