Simona Halep ratează jocurile olimpice

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunțat comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook.

Sportiva nu a participat nici la Roland Garros, din cauza unei accidentări la picior.

Vă recomandăm și:

Simona Halep se mărită

Simona Halep se menține în top 3 mondial


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Ovidiu organizează două spectacole de excepție VIDEO

mar iun. 29 , 2021
Primăria Ovidiu organizează două spectacole de excepție, pe 31 iulie și 1 august. Sâmbătă, 31 iulie, orchestra simfonica a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța va oferi un concert de muzica pop-rock-simfonica, o reinterpretare a celor mai celebre șlagăre din repertoriul internațional. Vor mai urca pe […]
spectacole-primaria-ovidiu

V-ar putea interesa și: