Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc în București

Constănțeanca Simona Halep, 29 de ani, locul 10 WTA, s-a cununat civil cu Toni Iuruc, 42 de ani, potrivit imaginilor publicate de prosport.ro, vineri, 23 iulie.

Cununia civilă a fost organizată exact în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care Simona Halep a anunțat că nu poate participa din cauza accidentării suferite la gamba stângă în timpul turnelui de la Roma, accidentare din cauza căreia s-a retras şi la ultimele două turnee de Grand Slam, de la Roland Garros și Wimbledon. După cununie, Simona Halep și Toni Iuruc și-au primit invitații la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început vineri seară, în jurul orei 19:30.

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viață din ultimii doi ani. Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă, iar jucătoarea de tenis nu și-a putut ascunde entuziasmul.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep atunci, potrivit gsp.ro.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un om de afaceri aromân și a mai fost căsătorit de două ori.

„Am o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii.”, spunea Simona în 2020.

COMPLETARE 26 iulie. Simona Halep, prima fotografie în rol de soție

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parcare cu plată blocată de un șofer

Sat Jul 24 , 2021
Un șofer din Constanța nu a găsit alt loc de parcare azi, 24 iulie, decât pe bulevardul Ferdinand, în dreptul unei parcări cu plată. Fără să țină seama că a blocat mai multe mașini. Unul din șoferi a anunțat un polițist local care se afla în zonă. După circa 10 […]