Simona Halep s-a operat la nas pentru că nu putea respira bine, dar „a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică”

Simona Halep a anunţat, luni, într-o postare pe Instagram, că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas, din cauza problemelor de respiraţie. Ea a mai spus că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

„Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

Constănțeanca nu a mai evoluat din 29 august, când a fost eliminată în primul tur la US Open. A înregistrat o coborâre de două locuri în ierarhia WTA, până pe 9.

V-ar putea interesa și: Simona Halep, cu 38,8 milioane dolari câștigați din tenis, este pe locul al treilea în clasamentul all-time

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un mic, dar inedit sistem fotovoltaic plutitor a fot instalat în Portul Constanța

Mon Sep 12 , 2022
În portul Constanța a fost instalat un proiect mic, dar inedit de producere a energiei prin intermediul unui sistem fotovoltaic plutitor. A fost amplasat în zona danei 99. „Sistemul este prevăzut să producă 15.000 de kW anual și rezistă la o amplitudine a valurilor de un metru, este inedit prin […]