Simona Halep se mărită

Simona Halep (29 ani) se mărită. Constănțeanca a fost cerută în căsătorie de iubitul să, Toni Iuruc (42 ani), și a spus da.

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, cu toate că diferența de vârstă dintre ei, de 13 ani, i-a făcut pe unii fani ai sportivei să creadă că relația nu are neapărat un viitor prea lung. În plus, faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit o dată a dat naștere mai multor zvonuri, cu atât mai mult cu cât în comunitatea de aromâni, din care Simona Halep face parte, acest lucru ar fi destul de greu de acceptat.

Cu toate acestea, Simona și Toni se înțeleg de minune, conform declarațiilor sportivei, și își anunțaseră deja planurile de viitor. 

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, declara, la finalul lui 2019, o sursă apropiată cuplului, pentru wowbiz.ro

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 42 de ani, al cărui prim mariaj s-ar fi încheiat deoarece soția l-ar fi înșelat. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon, în 2019, atunci fiind și prima dată când cei doi s-au afișat împreună.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Justiție eficientă: pălmuirea lui Macron versus scuiparea lui Băsescu

Thu Jun 10 , 2021
Pe 8 iunie, președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost pălmuit în timpul unei vizite oficiale de un bărbat. Astăzi, 10 iunie, deci după 2 zile, bărbatul respective, Damine T., a fost condamnat. Da, ați citit bine: procesul a durat trei zile. Damien T., în vârstă de 28 de ani, a […]