Sindrom post covid: scurtarea penisului

Un bărbat din SUA a susținut că penisul i s-a micșorat cu 1,5 inci, adică 3,81 de centimetri, ca urmare a leziunilor vasculare suferite după ce a contractat Covid.

Nefericita victimă, care s-a identificat ca un bărbat heterosexual la treizeci de ani, a spus că problema a avut „un impact profund asupra încrederii în sine și abilităților mele în pat”, scrie DailyMail.

Bărbatul a spus că a contractat o formă severă de virus în iulie anul trecut, dar după ce a fost externat din spital, după recuperare, a rămas cu un caz ciudat de disfuncție erectilă.

Această afecțiune a fost remediată cu tratament de-a lungul timpului, dar spre disperarea sa, victima a constatat că penisul i s-a contractat considerabil – o afecțiune care i-au spus medicii este probabil permanentă din cauza leziunilor vasculare în țesutul său erectil.

Declarația bărbatului vine în momentul în care un studiu de la University College London pe 3.400 de persoane a descoperit că un penis scurtat era un simptom rar în rândul celor 200 care au dezvoltat sindromul post Covid de lungă durată.

Între timp, un studiu publicat în World Journal of Men’s Health de către Universitatea din Miami Miller School of Medicine a arătat că disfuncția pe scară largă a celulelor endoteliale din infecția cu Covid-19 poate contribui la disfuncția erectilă semnificativă.

Vă recomandăm și:

Substanța surpriză care ajută împotriva coronavirusului: canabisul

Incidența în municipiul Constanța, 4,55. Cum stă restul județului

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.