Sistem de supraveghere video și control acces de 23 milioane lei pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Sistem de supraveghere video, control acces la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța”.

„Având în vedere că Aeroportul Constanţa  este un obiectiv de interes public de importanță strategică, militară, comercială și turistică care deservește zona de Sud-Est a României și este inclus în Strategia de apărare a flancului estic al Alianței Nord Atlantice, este necesar a fi instalat acest sistem care va asigura, pe de o parte detecția perimetrală pentru avertizarea personalului de pază cu privire la pătrunderile neautorizate în incintă, iar pe de altă parte, supravegherea video a unor zone cu regim de securitate ridicat.”, au anunțat reprezentanții AIMK.

 Valoarea totală cu TVA a acestui obiectiv de investiții este de  23.249.366 lei, iar durata de realizare a investiției este de 10 luni.              

Finanţarea investiţiei se realizează din fonduri europene nerambursabile, din fonduri de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, exclusiv pentru cofinanțare, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum și din venituri proprii, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Iohannis anunță restartul. Deplasări libere în afara localității, examenele naționale vor avea loc fizic, spectacole cu până la 500 de spectatori

Thu May 28 , 2020
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, începând din 1 iunie, se redeschid terasele, dar sunt necesare măsuri speciale: mesele la cel puţin 2 metri, cel mult patru persoane la o masă. De asemenea, se va putea merge la plajă şi vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un […]