Sistem modern de acces la Delfinariu VIDEO

delfinariu
Dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN, testează el însuși noul sistem, la intrarea în Delfinariu

Delfinariul din Constanța s-a modernizat încă o dată.

La intrare a fost instalat un sistem modern de citire a biletelor cumpărate. Acestea se scanează într-o clipă, iar intrarea se face mult mai rapid.

Avantajul principal al sistemului este că nu trebuie scanata toate biletele.

„Pentru rapiditate, dacă se cumpără mai multe bilete la un loc, scanezi unul singur, iar sistemul știe. Este un sistem modern. Avem un sistem foarte elegant, care ne permite să ne mișcăm mult mai repede”, a declarat dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

De altfel, acesta a testat personal sistemul în cursul zilei de sâmbătă. Adrian Bîlbă a stat la intrarea în Delfinariu și a scanat el însuși biletele, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Sistemul era necesar deoarece Delfinariul este vizitat de câteva sute de mii de turiști și constănțeni pe an, iar vara se creează inevitabil, în unele zile, aglomerație.

CMSN aparține de Consiliul Județean Constanța și este, de departe, unitatea cu cele mai bune rezultate dintre instituțiile muzeale pe care le coordonează CJC. Vorbim aici și despre încasări, dar mai ales despre rolul educațional al instituției.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Ovidiu vă invită la „Un secol de muzică românească”

Sat Jun 30 , 2018
Zilele Orașului Ovidiu au început în forță, ieri, cu Festivalul de folclor „Elena Roizen”, ediția a XI-a, și cu un festival de muzică folk. Mircea Vintilă, Emeric Imre și Walter Ghioclescu i-au făcut pe ovidieni să cântă, să danseze și să zâmbească. Mai jos aveți câteva imagini de la eveniment. […]
un secol de muzica ovidiu