Site-ul Consiliului Județean Constanța a picat. Mesaj vulgar

Site-ul Consiliului Județean Constanța a picat după ce a fost atacat de hackeri.

Problema apărut din data de 24 mai și nu fusese remediată nici după 24 de ore.

Site-ul nu se mai deschide deloc, dar la o căutare pe google, în dreptul său apare următorul mesaj care conține cuvinte vulgare:

„This is just a warning. HACKED BY UNIX ROMANIA [+] We Are the UNIX TEAM [+] Fuck The System – UNIX. Your Security Is Shit :(”

Consiliul Județean Constanța este conduse de Mihai Lupu, PNL, implicat într-un scandal monstru recent, după ce a agresat un polițist.

Vă recomandăm și: „Băi, idiotule, tu știi cine sunt eu?”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

South Side Residence, amendat de Garda de Mediu

joi mai 25 , 2023
Dezvoltatorul imobiliar care construiește South Side Residence a fost amendat cu 60.000 de lei de Garda de Mediu Constanța. Reprezentanții instituției au declarat, pe 25 mai, că amenda a fost aplicată pentru dezvoltatorul proiectului imobiliar din zona cartierului Veterani, care realizează un ansamblu de șase imobile cu destinația de locuințe […]
South Side Residence, amendat de Garda de Mediu

V-ar putea interesa și: