Site-ul pe care se pot face programări pentru pașapoarte a picat COMPLETARE: acum funcționează

COMPLETARE ora 10.25. Site-ul funcționează acum.

Probleme mari pentru site-ul pe care se pot face programări pentru obținerea unui pașaport, adică https://epasapoarte.ro.

Astăzi, 8 martie, site-u nu mai funcționa.

Problemele au apărut de zilele trecut, de când a crescut foarte mult numărul de accesări și de programări. Pagina a început să se încarce din ce în ce mai greu. Detalii aici: Constănțenii se înghesuie să-și facă pașapoarte. În martie nu mai e niciun loc liber, deși programul s-a prelungit la 12 ore pe zi!

Vom reveni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avocații îi vor învăța pe elevii constănțeni despre drepturi, libertăți și răspundere

mar mart. 8 , 2022
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a semnat, pe 7 martie, un parteneriat instituțional cu Baroul Constanța în vederea derulării în perioada următoare (15 martie- 15 iunie 2022) a proiectului Fii avocat în școala ta!, proiect inițiat, finanțat și implementat de Uniunea Națională a Barourilor din România. Scopul Protocolului de colaborare îl […]

V-ar putea interesa și: