Site-ului Poliţiei Române a fost atacat de hackeri pro-ruși

Un atac cibernetic asupra site-ului Poliţiei Române a fost respins, sâmbătă, de către specialiştii în comunicaţii şi tehnologia informaţiei din cadrul instituţiei, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, atacul nu a compromis funcţionarea paginii de internet a instituţiei, ci a blocat accesul utilizatorilor la aceasta.

IGPR precizează că site-ul Poliţiei Române conţine doar informaţii publice şi nu baze de date cu caracter sensibil sau clasificat, iar atacul nu a afectat alte servicii şi reţele informatice ale instituţiei.

Specialiştii lucrează pentru a reda accesul publicului către site-ul site-ul www.politiaromana.ro.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beach, Please, festivalul prin care Costinești a devenit stațiunea Generației Z FOTO VIDEO

sâm apr. 30 , 2022
În Costinești a fost liniște mulți ani. Condusă de un primar care trecuse de vârsta pensionării, comuna – cunoscută altădată ca stațiunea tineretului, nu mai dorea turiști. A spus-o la un moment dat chiar fostul primar. Acum la conducere se află un tânăr și asta se simte. În primul sezon […]

V-ar putea interesa și: