Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța, 19 noiembrie, ora 17.00

Astăzi – 19 noiembrie 2023, la ora 17.00, mai sunt afectați de lipsa apei din cauza avariilor înregistrate la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, abonații din localitățile: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni, Vîlcele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Cotu Văii, Negru Vodă, Tătaru, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

În continuare, atât în municipiul Constanța, cât și în restul județului, permanența pe parte de intervenții este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare.

„Pentru a putea interveni cu promptitudine, rugăm toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

Facem un apel la utilizatorii afectați de lipsa apei, ca urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor reporni pompele pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice.”, a transmis RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UPDATE – ora 20.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța

Dum nov. 19 , 2023
În această seară – 19 noiembrie 2023, ora 20.00, mai sunt 14 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni,  Vâlcelele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Tătaru, Cotu Văii, Negru Vodă, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează […]

V-ar putea interesa și: