Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța, 20 noiembrie 2023 – ora 08.00

Astăzi – 20 noiembrie 2023, ora 08.00, mai sunt 5 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie: Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Albești și Tătaru.

În localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dr. Cora Mitroi-Maxim: „Să mergi cu Furosemidul după tine în gardă sau să nu ai nici măcar niște banale soluții perfuzabile, căci doar e sfârșit de an și nu mai sunt bani… să stai să le împarți între pacienți… în 2023… nu știu cum aș putea cataloga treaba asta”

lun nov. 20 , 2023
Dr. Cora Mitroi-Maxim a postat ieri, pe pagina sa de Facebook, o mărturie emoționantă a parcursului său de medic. A fost ziua în care s-a dat examenul de rezidențiat, prilej pentru ca aceasta să rememoreze traseul său profesional, speranțele cu care a plecat la drum și momentul actual, când în Spitalul […]
cora-mitroi-maxim-doctor

V-ar putea interesa și: