Situația firmelor de taxi care trebuie să-și prelungească autorizația de transport

proteste ale taximetristilorÎn conformitate cu prevederile art. 8 din Legea nr. 38/2003 privind eliberarea și vizarea autorizației de transport persoane/bunuri în regim de taxi, următoarele persoane fizice autorizate și persoane juridice au obligația să vizeze această autorizație în lunile martie- aprilie 2018.

Neprezentarea în termen de 30 de zile de la expirarea perioadei de valabilitate a autorizației de transport atrage după sine anularea autorizațiilor taxi conform prevederilor art. 14^3,alin. (2), lit. d), din Legea nr. 38/2003.

Primăria Constanța a făcut publică situația operatorilor de transport în regim de taxi care trebuie să prelungească autorizația de transport persoane/bunuri.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Apă cu presiune scăzut în centrul orașului Constanța

Mon Mar 12 , 2018
În cazul lucrărilor pentru remedierea avariei pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, ca urmare a debitului mare de apă, echipele de intervenție ale SC RAJA SA au fost nevoite să  reducă presiunea apei pe tronsonul […]
raja