Situația vaccinării în școlile constănțene

Casa Corpului Didactic Constanța

ISJ Constanța a transmis, vineri, situația vaccinării în școlile constănțene.

Documentul poate fi descărcat de mai jos.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat vineri că a semnat şi a trimis la Monitorul Oficial cele două ordine de ministru care reglementează structura anului şcolar şi micşorează numărul de note necesar încheierii mediei elevilor.

Ordinul de ministru care stabileşte rata de vaccinare în funcţie de care se vor desfăşura cursurile în şcolile şi grădiniţele de stat şi private.

Conform acestuia, a fost luată în considerare rata de vaccinare la nivelul întregului personal din sistemul de educaţie pe motiv că elevii nu interacţionează doar cu profesorii, ci cu întregul personal din unitatea de învăţământ. În București, un număr de 441 de şcoli şi grădiniţe publice şi private, reprezentând 69% din şcoli ,au rata de vaccinare de peste 60%.

„Şoala va începe pentru toţi elevii şi pentru toţi copiii din grădiniţe în data de 8 noiembrie, mă refer aici şi la învăţământul de stat şi la învăţământul privat. (…) Şcolile care au rată de vaccinare sub 60% vor începe şcoala în sistem online, acesta e un lucru foarte clar”, a afirmat Sorin Cîmpeanu vineri, într-o conferinţă de presă. 

Ministrul a precizat, răspunzând unei întrebări, că din totalul de 2 930 000 de elevi şi preşcolari, aproximati

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Situația vaccinării în școlile constănțene

  1. Verificati va rog situatia la scoala 40 Aurel Vlaicu, desii pe site-ul ISJ sunt dati sub 60% EI AU DESCHIS SCOALA FIZIC , motivand nu stiu ce aprobare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O zi cu 483 de decese

Fri Nov 5 , 2021
Până astăzi, 5 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.693.532 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.469.303 pacienți au fost declarați vindecați.   În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.268 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID […]