FOTO + VIDEO. Situație incredibilă la Cuptorul cu plăcinte. Direcția Sanitar Veterinară spunea ieri că a închis restaurantul, astăzi funcționează fără probleme

Situație incredibilă la Cuptorul cu plăcinte. Direcția Sanitar Veterinară spunea ieri că a închis restaurantul, astăzi funcționează fără probleme.

Potrivit unui comunicat remis de Diana Cristescu, directorul executiv al DSV, s-a pus sub sechestru sanitar întreaga cantitate de alimente și acestea urmează a fi distruse prin incinerare. Ieri, reprezentanții legali s-au întâlnit cu patronul afacerii și au finalizat actul de control. A fost emisă o ordonanță de suspendare a activității și aplicarea unei sancțiuni în valoare de 10.000 de lei, iar afacerea a fost suspendată. Reamintim că, în ultimele săptămâni, pe inspectorii CJPC au efectuat mai multe controale pe litoral și au găsit nereguli grave. Mai multe unități de alimentație au fost amendate și închise până la remedierea deficiențelor.

Fotografiile care însoțesc acest articol sunt realizate în această dimineață (25 iunie, în jurul orei 10.30).

Reprezentanții DSV au precizat că actul întocmit de ei va ajunge luni la administratorul restaurantului. Acesta a anunțat că îl va contesta în instanță.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

Aveți mai jos imagini cu dezastrul găsit de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii constănțeni, reprezentați la nivel european

Dum iun. 25 , 2017
În perioada 19-22 iunie a.c., președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, s-a aflat în Franța, la invitația Consiliului Europei, unde a participat la Conferința privind viitorul cetățeniei democratice și a educației pentru drepturile omului în Europa, care a avut loc în Palais de l’Europe din Strasbourg. La acest eveniment au luat parte […]
alexandru manda

V-ar putea interesa și: