Slujbă de binecuvântare a mașinii de gunoi

Într-o localitate din județul Constanța a avut loc o slujbă de binecuvântare a unei… mașini de gunoi.

S-a întâmplat în comuna Lumina, iar evenimentul a fost anunțat chiar de primar, pe pagina sa de Facebook.

„După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi ce a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. Am bucuria să vă anunț că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună. Toate cele bune!”, a spus edilul Ioan Roman.

Tot de Bobotează, în Techirghiol a fost sfințit un ponton. Detalii AICI.

UPDATE

„Rânduiala bisericească are o slujbă de binecuvântare a unui vehicul. Nu zice de care.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu.

Sursă foto: Facebook/Ioan Roman


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un produs care poate pune în pericol viața bebelușilor, retras de pe piață

Wed Jan 8 , 2020
In conformitate cu prevederile legii privind securitatea generala a produselor, Philips Romania SRL a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor despre inceperea unei campanii de retragere voluntara pentru produsul Monitor video pentru bebelusi Philips Avent (SCD620), tara de origine China. Asa cum este specificat in Formularul de notificare transmis la […]