Slujba de înhumare a lui Marian Iordache, oficiată pe 15 septembrie

Marian Iordache

Slujba de înhumare a lui Marian Iordache, decedat ieri, la 59 de ani, după ce s-a înecat cu mâncare, va fi oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mâine, 15. 09. 2020, la biserica „Sf. Petru și Pavel” din Medgidia (catedrala orașului). De la ora 8:00 ierarhul va săvârși Sf. Liturghie, iar de la ora 11:00 slujba propriu-zisă de înhumare.

Arhiepiscopul Tomisului a transmis și un mesaj prilejuit de vestea tragică a decesului fostului primar din Medgidia:

„Vestea mutării fulgerătoare din această viață a domnului Marian Iordache a copleșit cu surprindere și mâhnire pe clericii, monahii și credincioșii care l-au cunoscut, din Arhiepiscopia Tomisului.

Având viața împodobită cu ales nume, al Maicii Domnului, a demonstrat că este un vrednic fiu al acesteia, urmându-i cu credința și cu fapta.

A fost membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Tomisului și apropiat credincios al Bisericii, atât pe linie instituțională, în calitățile oficiale pe care le-a deținut, cât și pe linie personală, fiind un suflet cald și empatic atât față de comunitatea pe care a condus-o și reprezentat-o cu demnitate și onoare, cât și față de aproapele.

A fost o personalitate a municipiului Medgidia și a județului Constanța și un model de umanitate și rafinament. Oricine l-a cunoscut vedea pe chipul său un zâmbet plin de harismă, cu care te cucerea. Omenia cu care te întâmpina era un ospăț duhovnicesc, care îți dădea nădejde, pace și optimism.

Deși a plecat brusc și dureros dintre noi, tuturor ne-a lăsat în suflet amintirea unui om blând, generos și implicat, dar și un dor nestins de a-l revedea.  

Îl vom purta permanent în rugăciunile noastre, atât din dragostea ce i-o datorăm, cât și ca recunoștință pentru că ne-a purtat cu drag în inima lui.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească întru Împărăția Sa Cerească, așezându-l în ceata drepților și a iubitorilor de oameni.   

Condoleanțe familiei și apropiaților, greu încercați în aceste clipe.  Veșnica lui pomenire!”


Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

George Cojocaru, Murfatlar: „Trebuie să stau cu ochii pe actuala majoritate PSD-ALDE din consiliu, pentru a nu mai trage un tun”

Mon Sep 14 , 2020
Luni, 14 septembrie, va avea loc ultimul tun al primarului din Murfatlar, Valentin Saghiu, PSD. Asta susține George Cojocaru, candidatul PNL pentru funcția de primar. Despre ce este vorba? Luni, 14 septembrie, deci cu mai puțin de două săptămâni până la finalizarea mandatului, primarul Valentin Saghiu a convocat o ședință […]
Murfatlar