Slujbă fără mască într-o localitate unde numai un om din zece s-a vaccinat

ÎPS Teodosie a susținut azi o slujbă la Biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din localitatea Băneasa.

Din imaginile postate pe pagina de Facebook a instituției se observă că aproape nicio persoană nu poartă mască. Preoții sunt exceptați de la purtarea măștii în timpul slujbelor. Niciun enoriaș însă nu poartă.

În Băneasa, rata de vaccinare este una dintre cele mai reduse din România. Numai 10,04% din populație s-a imunizat împotriva covid-19.

Incidența în Băneasa era de 8,76 cazuri la mia de locuitori. Practic, din numărul total de 5.705 de locuitori, un număr de 50 sunt bolnavi.

IPS Teodosie s-a remarcat prin afirmații controversate referitoare la coronavirus. A declarat că valul 4 al pandemiei este programat și le-a transmis enoriașilor că Dumnezeu este cel mai bun doctor și că sfinții vindecă de cancer. Un mesaj care îi poate face pe aceștia să renunțe la medicina clasică.

De asemenea, a transmis public și știri false. De exemplu, a afirmat recent că „a citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta”, lucru contrazis vehement de autorități.

De luni intră în vigoare noi restricții în România. Autoritățile au decis că pentru a asista la activități religioase nu este nevoie de certificat verde. Acesta este necesar pentru aproape orice altceva. Inclusiv pentru a ajunge la o farmacie aflată în mall.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Slujbă fără mască într-o localitate unde numai un om din zece s-a vaccinat

  1. programat sau nu – exista , deci hai sa facem ceea ce spun specialistii Nu inteleg de ce popii nu realizeaza ca e in interesul lor ca lumea sa nu dea coltu ca incet incet ramin fara clienti Or cistiga rapid la inmormintari dar pe termen lung nu e rentabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Haideți să salvăm viața unui copil de 12 ani. Copilăria sa este o luptă pentru supraviețuire

Dum oct. 24 , 2021
Primăria Techirghiol a transmis un mesaj emoționant. Ne cere ajutorul pentru a salva un copul din localitate, Maxim Eduard-Cristian, în vârstă de doar 12 ani. Povestea trista a elevului de clasa a VI-a incepe undeva în primele zile ale lunii octombrie 2021, când au apărut primele simptome. Un copil care […]

V-ar putea interesa și: