Slujbă fără sunet. Organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonul lui IPS Teodosie. „Vor răspunde înainte lui Dumnezeu”

Incident la Ziua Marinei, în Constanța. Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului a fost întreruptă de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.

 ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

Întrebat dacă s-a supărat, el a răspuns: „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”.

COMPLETARE.

„Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului consideră că este un gest fără precedent și așteaptă de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate.”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Imagini puteți vedea mai jos, în jurul minutului 11.00.

COMPLETARE: Forțele Navale Române au explicat de ce s-a întrerupt slujba lui IPS Teodosie de Ziua Marinei

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Slujbă fără sunet. Organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonul lui IPS Teodosie. „Vor răspunde înainte lui Dumnezeu”

  1. I-au tăiat ciocofonul? Nici măcar nu trebuia să-l lase pe idiot să vorbească. Să stea la silozul lui cu antivaxerii și familiștii lui tradiționali din hora seminarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Klaus Iohannis la Ziua Marinei: „Marea Neagră este considerată astăzi o zonă de interes strategic pentru securitatea euroatlantică”

Mon Aug 15 , 2022
Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, luni, în Constanța, la evenimentele prilejuite de Ziua Marinei. În discursul său, șeful statului a subliniat că în ultimii ani a acționat „constant și decisiv pentru ca regiunea Mării Negre să fie recunoscută drept una de interes major pentru comunitatea euroatlantică, pe măsura importanței […]
klaus-iohannis-ziua-marinei-2022-constanta-2