Slujbă fără sunet. Organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonul lui IPS Teodosie. „Vor răspunde înainte lui Dumnezeu”

Incident la Ziua Marinei, în Constanța. Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului a fost întreruptă de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.

 ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

Întrebat dacă s-a supărat, el a răspuns: „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”.

COMPLETARE.

„Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului consideră că este un gest fără precedent și așteaptă de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate.”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Imagini puteți vedea mai jos, în jurul minutului 11.00.

COMPLETARE: Forțele Navale Române au explicat de ce s-a întrerupt slujba lui IPS Teodosie de Ziua Marinei

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Slujbă fără sunet. Organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonul lui IPS Teodosie. „Vor răspunde înainte lui Dumnezeu”

  1. I-au tăiat ciocofonul? Nici măcar nu trebuia să-l lase pe idiot să vorbească. Să stea la silozul lui cu antivaxerii și familiștii lui tradiționali din hora seminarului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis la Ziua Marinei: „Marea Neagră este considerată astăzi o zonă de interes strategic pentru securitatea euroatlantică”

lun aug. 15 , 2022
Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, luni, în Constanța, la evenimentele prilejuite de Ziua Marinei. În discursul său, șeful statului a subliniat că în ultimii ani a acționat „constant și decisiv pentru ca regiunea Mării Negre să fie recunoscută drept una de interes major pentru comunitatea euroatlantică, pe măsura importanței […]
klaus-iohannis-ziua-marinei-2022-constanta-2

V-ar putea interesa și: