Slujbă la Arhiepiscopie. Câți oameni nu poartă mască și nu respectă distanțarea?

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a oficiat astăzi, în Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța, o liturghie. A fost transmisă online pe Facebook.

Mai sus aveți o imagine din timpul slujbei.

Câți oameni nu poartă masca și nu respectă distanțarea vedeți în imagine? Autoritățile nu par să vadă niciuna. Astfel de slujbe au mai avut loc, dar Poliția și Jandarmeria nu au aplicat amenzi.

„Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare. Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, în ianuarie, după un eveniment similar.

Citește și:

Restaurantele On Plonge, Entourage și Manara, amendate de polițiști

Carantină pentru proști în Constanța

ÎPS Teodosie, mesaj ironic la adresa autorităților și sfidător pentru cei care respectă carantina

Canada se revoltă împotriva restricțiilor impuse de covid. Cel mai mare miting de la izbucnirea pandemiei VIDEO

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bictoin a depășit pentru prima dată pragul de 60.000 de dolari

Sun Mar 14 , 2021
Criptomoneda bitcoin a depăşit sâmbătă, pentru prima dată, pragul de 60.000 de dolari, o creştere stimulată potrivit analiştilor de planul de relansare semnat de preşedintele american Joe Biden, informează AFP. Potrivit site-ului specializat CoinMarketCap, sâmbătă la prânz cea mai populară criptomonedă a urcat până la 60.197 dolari iar seara a […]
Bitcoin a atins cea mai mare valoare din istorie