Slujbă la Arhiepiscopie. Câți oameni nu poartă mască și nu respectă distanțarea?

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a oficiat astăzi, în Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța, o liturghie. A fost transmisă online pe Facebook.

Mai sus aveți o imagine din timpul slujbei.

Câți oameni nu poartă masca și nu respectă distanțarea vedeți în imagine? Autoritățile nu par să vadă niciuna. Astfel de slujbe au mai avut loc, dar Poliția și Jandarmeria nu au aplicat amenzi.

„Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare. Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, în ianuarie, după un eveniment similar.

Citește și:

Restaurantele On Plonge, Entourage și Manara, amendate de polițiști

Carantină pentru proști în Constanța

ÎPS Teodosie, mesaj ironic la adresa autorităților și sfidător pentru cei care respectă carantina

Canada se revoltă împotriva restricțiilor impuse de covid. Cel mai mare miting de la izbucnirea pandemiei VIDEO


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bictoin a depășit pentru prima dată pragul de 60.000 de dolari

Dum mart. 14 , 2021
Criptomoneda bitcoin a depăşit sâmbătă, pentru prima dată, pragul de 60.000 de dolari, o creştere stimulată potrivit analiştilor de planul de relansare semnat de preşedintele american Joe Biden, informează AFP. Potrivit site-ului specializat CoinMarketCap, sâmbătă la prânz cea mai populară criptomonedă a urcat până la 60.197 dolari iar seara a […]
Bitcoin a atins cea mai mare valoare din istorie

V-ar putea interesa și: