Șmecherii care făceau drifturi în Constanța, dați în consemn. Comisar Constantin Stoian: „Sancțiunea este exagerat de mică”. Rețelele de socializare, monitorizate constant de polițiștii de la Rutieră

Acum câteva zile, doi constănțeni făceau drifturi în zona Santa Maria Bay, băgând în sperieți oamenii care se plimbau pe faleză. Poliția i-a identificat, i-a amendat și acum sunt dați în consemn.

„O parte din conducătorii auto sunt indisciplinați. Ați văzut și dumneavoastră doi tineri care făceau drifturi în cartierul Santa Maria Bay. Nu conștientizează. I-am identificat și i-am sancționat. Nu vă ascund faătul că i-am dat în consemn la toți polițiștii rutieri, să îi monitorizeze în trafic.”, a precizat comisarul de poliție Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

„Nu se poate să faci așa ceva într-un cartier aglomerat. E și zonă de faleză, unde este foarte multă populație. Ați văzut și comentariul: „Haideți să ne retragem să nu ne omoare”.”, a mai pus acesta.

Cei doi au fost amendați cu maximul posibil, 1500 de lei, și pot plăti 750 de lei în termen de 15 zile.

„Sancțiunea mi se pare exagerat de mică în raport cu urmările care puteau avea loc, în cazul în care, Doamne Ferește, lovea un grup de persoane”., a precizat șeful Rutierei.

Monitorizează rețelele de socializare

Șoferii teribiliști au fost depistați în urma unei postări pe rețelele de socializare. Constantin Stoian a precizat că el și colegii săi monitorizează în permanență postările din spațiul public, inclusiv de pe rețelele de socializare și, evident, pe Facebook.

„Încercăm să dirijăm echipajele rutiere acolo unde este nevoie.”, a spus acesta.

Dispeceratul Serviciului Rutier este foarte bine utilat, a subliniat Constantin Stoian.

Vă recomandăm și:energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Ala rosu, parca a dat dauna la 10 masini parcate, ce bine ar fi sa dispara din peisaj, ca tot a sudat rotile si jumatate de masina

Leave a Reply

Your email address will not be published.