Șnițele cu gândaci și muște la un fast food din Constanța FOTO VIDEO

În baza unei sesizări făcute în mediul on-line, Protecția Consumatorului Constanța a dispus efectuarea unui control la SC FAST FOOD GARĂ SRL – FAST FOOD „LA ȘNITZEL”.

În urma verificărilor s-au constatat următoarele neconformități:

  • Prezența insectelor vii și moarte (gândaci și muște)
  • Coșuri de colectare a deșeurilor menajere fără capac și pedală
  • Reutilizează ambalajele materiilor prime
  • Frigidere neigienizate cu garnituri ce prezintă gândaci morți/striviți
  • Nu respectă vecinătățile în frigiderele cu materii prime
  • Paviment și pereți neigienizați, cu acumulări de praf, grăsime și resturi alimentare
  • Nu există flux tehnologic și chiuvete suficiente
  • Depozitarea unor materii prime este neconformă ( legume în aer liber, făina într-un recipient din lemn, castraveții murați în butoaie în aer liber)
  • Carne fără elemente de identificare și caracterizare

S-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate și oprirea definitivă  de la utilizare în prestarea serviciilor de alimentație publică a produselor neconforme. S-a aplicat sancțiunea contravențională de 10 000 lei.

Firma a avut în 2021 o cifră de afaceri de 797.476 lei și un profit de 50.549 lei. A avut o medie de șanse angajați.

Recomandare: ANPC a amendat 20 de operatori economici, printre care McDonald’s, KFC, Chopstix VIDEO


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iată unde se va opri curentul electric în perioada 30 ianuarie - 4 februarie 2023

vin ian. 27 , 2023
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a […]

V-ar putea interesa și: