Societatea Termoficare Constanța SRL face angajări

angajari

Societatea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

 – referent de specialitate ( post compatibil cu studii tehnice superioare ),

 – deservent utilaj(buldoexcavatorist și tractorist),

 – sudor (electric și/sau autogen), pentru reparații rețea termoficare,

 – montator subansamble,

 – lăcătuș întreținere și reparații instalații,

 – cititor contoare energie termică,

 – operator rețea transport(post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),

 – operator punct termic

 muncitor autorizat pentru instalații gaze,

 – personal întreținere și reparații instalații/construcții (post compatibil cu calificarea de zidar, lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic).

Angajările se fac în limita posturilor disponibile.

Angajatorul asigură pachet salarial atractiv(salariul de bază lunar, spor ore suplimentare în procent de 100 % la salariul de bază al salariatului care a efectuat orele suplimentare, spor consemn la domiciliu în procent de 25 % aplicat la salariul minim pe economie, tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată) și condiții sigure de lucru.

Persoanele care au cunoștințe în practicarea uneia din meseriile de mai sus, dar nu dețin calificare vor fi școlarizate de către societatea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL.

Candidații vor depune prin email la adresa office@termoficare-constanta.ro sau la sediul societății din strada Badea Cârțan nr.14 A, registratură, parter, următoarele înscrisuri:

– cerere de angajare (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact),

– copie carte identitate,

– copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, (dovada calificării).

Probele de lucru vor fi susținute la punctul de lucru al societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, la o dată ce vă va fi comunicată după verificarea documentațiilor depuse.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241616937/406 – Birou Resurse Umane.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mămici din Ucraina și România vor protesta în fața Consulatului Federației Ruse din Constanța: „Rusia, nu ne mai ucideți copiii!”

joi apr. 14 , 2022
Mamicile ucrainene si românce se vor reuni în fața Consulatului General al Federaţiei Ruse din Constanta, str. Mihai Viteazu nr. 5, sâmbătă 16 aprilie ora 11:00. „Copiii ucraineni au fost forțați să-și părăsească casele. Mii de copii ucraineni au suferit din cauza războiului început de ruși în Ucraina. Lacrimile și […]

V-ar putea interesa și: