Șoferi cu dosare penale, după ce s-au urcat băuți la volan

Mai mulți șoferi au dosare penale, după ce s-au urcat băuți la volan și au fost surprinși de polițiști.

Astfel, la data de 21 iunie, în jurul orei 20.05, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 22 iunie, în jurul orei 03.15, poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bujorului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

UPC România - reclamă sau vandalism?

Sat Jun 22 , 2019
Zilele trecute, pe ușa de la intrarea în blocul în care locuiesc a apărut o reclamă. Un afiș din partea UPC România. Era lipit chiar în dreptul ochilor, pe geam. Cineva a încercat, pe bună dreptate, să-l dezlipească. N-a reușit, pentru că afișul e plin de lipici. Nu se mai […]