Șoferi drogați și beți în Constanța

soferi politie

Polițiștii din Constanța au întocmit, în data de 3 aprilie, cinci dosare penale pentru oferi care au fost depistați la volan sub influența drogurilor și alcoolului sau care nu aveau actele în regulă.

Polițiștii din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.48 mg/l alcool în aerul pur expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, conducătorului auto i-a fost efectuat testul pentru consum de substanțe cu efect psihoactiv, acesta fiind pozitiv.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.64 mg/l alcool în aerul pur expirat). Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Constanța.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Albinelor din localitate și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

O patrulă mixtă, formată dintr-un polițișt al Secției 4 șu jandarm, a depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un moped, pe strada Crișului din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Ovidiu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis sentința penală de executare a pedepsei de un an, prin internarea într-un centru educativ, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul a fost escortat și introdus în Centrul Educativ Tg. Ocna din județul Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.