Șoferi fără permis opriți de polițiști. Unul era drogat, altul era însoțit de tată

Polițiștii din Constanța au întocmit mai multe dosare penale în ultimele ore, după ce au surprins persoane care conduceau încălcând legea.

Astfel, pe 3 mai, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

În aceeași zi, în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tatăl acestuia, pasager pe locul din dreapta, i-ar fi încredințat autoturismul deși cunoștea că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Câteva ore mai târziu, olițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cogealac, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 4 mai, în jurul orei 02.20, au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.