Șoferii CT Bus au încheiat protestul

Șoferii CT Bus au încheiat protestul

Sindicaliștii de la CT Bus au încheiat protestul și au ieșit pe traseu. Decizia a fost luată în urma unor discuții cu conducerea companiei.

În urma negocierilor, aceștia vor primi majorări salariale în etape. 200 de lei de la 1 octombrie, 200 de lei de la 1 ianuarie, apoi 200 de lei plus sporuri după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, iar de la 1 septembrie 2022 încă 150 de lei.

Autobuzele au ieșit deja pe traseu

„Conducerea executivă a CT BUS S.A., membrii Consiliului de Administrație, dar și reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor și ai Primăriei Municipiului Constanța au depus eforturi, pe tot parcursul zilei, fiind angrenați în acțiuni menite să asigure reluarea transportului în comun.”, au declarat reprezentanții CT Bus.

Reamintim că șoferii nu au ieșit în cursă azi după-amiază, nemulțumiți de salariile pe care le primesc.

Vă recomandăm și:

Haos în Constanța. Șoferii CT Bus nu au mai ieșit pe traseu, nemulțumiți de salarii VIDEO

Chițac, reacție la protestul CT Bus: „salariu lunar mediu net a fost de 3700 lei. 3100 de lei vi i-au plătit locuitorii orașului”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un constănțean de 17 ani a murit de covid

Mon Nov 1 , 2021
DSP Constanța a anunțat azi 22 de decese puse pe seama coronavirusului. Printre ele se află și un băiat de 17 ani, care avea comorbidități. Lista neagră, mai jos: Deces 1834: Femeie 91 de ani, Constanța, comorbidități (HTA E ICC Cls II NYHA), decedată 31.10.2021, la Spitalul Militar Constanța Deces […]