Șoferița care a lovit două mașini și a fugit, depistată de polițiști

La data de 12 aprilie, in jurul orelor 21.00 a fost depistată conducătoarea autoturismului VW Tiguan, care după producerea unei tamponări a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. Aceasta a fost condusă la spital unde i s-au recoltat probe pentru băutură sau substanțe interzise.

Reamintim că în aceeași zi, în jurul orelor 15.35, la intersecția bd. Ferdinand cu strada Mihai Viteazul, in dreptul imobilului cu nr.17, aceasta a lovit doua autoturisme oprite la semafor. Au rezultat trei persoane rănite usor. Este vorba despre un bărbat, de 56 de ani, o femeie, de 31 de ani și un bebeluș, de 7 luni.

Șoferița a fugit de la locul accidentului.

Vom reveni cu amănunte.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AROGANȚĂ din partea Confort Urban, societate a Primăriei Constanța: nici nu face, nici nu vorbește

vin apr. 13 , 2018
SC Confort Urban SRL, societate comercială în subordinea Primăriei Constanța, a adoptat o politică de aroganță maximă: nici nu face, nici nu vorbește. Confort Urban este o firmă cu o activitate extrem de importantă: administrează șoselele, trotuarele și parcările din municipiul Constanța. Lucrurile stau așa: Primăria Constanța dă comenzile, Confort […]

V-ar putea interesa și: