VIDEO Șoferul care a condus fără permis și a lovit 5 mașini, arestat preventiv

ȘOFERUL CARE A CONDUS FĂRĂ PERMIS ȘI A LOVIT 5 MAȘINI, ARESTAT PREVENTIV
Șoferul vinovat este escorta de polițiști spre instanță

Bărbatul în vârstă de 27 de ani care a condus fără permis de conducere, o mașină neînmatriculată, care nu a oprit la semnalul polițiștilor și a lovit cinci mașini, a fost arestat preventiv.

Tânărul este cercetat de polițiștii Secției 2 pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulatie a unui vehicul neînmatriculat.

Magistrații de la Judecătoria Constanța au decis să emită mandat de arestare pentru 30 de zile.

Întrebat de ziariștii de ce condus fără permis, acesta a răspuns că „așa a vrut **** lui”.

Video din momentul când este dus la instanță

Reamintim că în data de 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portitei un autoturism, care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire si a incercat sa fugă. În timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate.

Imagini puteți vedea AICI.

Ajungând pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit si a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând in dreptul unui imobil, a încercat sa intre in curtea casei, moment in care, pentru ca nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Acesta a fost liberat pe 28 ianuarie 2019 din închisoare. A fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis si constituire de grup infracțional organizat. Pe individ în cheamă Mihai Panaioti.

3 comments

  • Make, aerul e tare in libertat te înțeapă nasul nu ai prins vara te-a ascuns repede nea Florin sectoristu te asteptă prieteni tai jegu cu Batală sa faceti sex dar capul sus ca iesi repede ca ai cazut cu numere expirate ca tine

  • După geaca de muiere pe care o are pe el…e si un “”mare smardoi”” cu fetițe la produs. 😂

  • Mircea Constantin

    Pe drogații ăștia care sunt adevărat pericol public nu puteți să-i bagați câțiva ani grei la pușcărie??? Parcă și văd că mâine, poimâine îl și eliberați și îl judecați în libertate….
    Țară de rahat care suntem!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.