Șoferul care a fugit de polițiști consumase COCAINĂ

Șoferul care a fost urmărit de polițiști, luni, din Mihail Kogălniceanu până în Ovidiu, era beat, nu avea permis și, pe deasupra, consumase cocaină.

„Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de polițiștii Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanța și un echipaj al Poliției orașului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat și o autospecială a Poliției orașului Ovidiu. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto urmărit, precum și vătămarea corporală ușoară a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Mai multe imagini puteți vedea AICI.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

S-a finalizat reabilitarea primelor 25 de locuri de joacă din Constanța

Mon Dec 23 , 2019
În ultimul an s-a lucrat pentru ca primele 25 de locuri de joacă pentru care s-a început reabilitarea să fie date în folosință la standarde europene, respectând normele de siguranță. În spațiile destinate copiilor au fost montate module și echipamente moderne și au fost reparate unele elemente de joacă vechi […]