Șoferul care a murit la semafor avea trei copii. Unul dintre ei a fost martorul tragediei

Un bărbat de 39 de ani care se afla la volanul mașinii a murit în trafic. S-a întâmplat joi seară, la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis.

Potrivit primelor informaţii, Georgian N., care lucra la o firmă de curierat, ar fi suferit un infarct. Un constănţean aflat şi el în trafic a sunat la 112 după ce a văzut că bărbatul stătea cu capul pe volan, deşi se făcuse verde la semafor.

Georgian era tatăl a trei copii. Unul din ei, în vârstă de 10 ani, era cu el în mașină când a murit.

Băiatul a fost luat de bunici.

Medicii sosiți la locul tragediei, au făcut tot posibilul să îl salveze, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legea bacșișului a fost promulgată. Cum va funcționa

vin dec. 23 , 2022
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care bacşişul va fi trecut pe nota de plată şi pe bonul fiscal. Şeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat […]

V-ar putea interesa și: