Solid House a deschis un birou de vânzări în Mamaia

Biroul de vânzări a fost amenajat în zona Butoaie a stațiunii Mamaia

Solid House a deschis un birou de vânzări în stațiunea Mamaia, în zona Butoaie.

Reprezentanții dezvoltatorului imobiliar vă așteaptă la noul birou pentru a descoperi ofertele de care puteți beneficia, dar și pentru a savura o cafea delicioasă.

Biroul este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, și sâmbătă, între 08.00 și 13.00.

Departamentul de vânzări al Solid House vă stă la dispoziție cu toate informațiile la numerele de telefon: 0736 37 37 37 sau 0736 888 999.

Solid House construiește mai multe blocuri în Constanța și Mamaia. Noul biroul este situat în complexul rezidențial Mamaia din zona Butoaie. Vorbim despre blocuri cu regim de înălțime de 6 și 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărțite în 4 scări.

Puteți cumpăra garsoniere cu suprafețe cuprinse între 46,25 mp și 59,73 mp construiți, apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 65,40 mp și 77,50 mp, și apartamente cu 3 camere, cu o suprafață construită de 102.05 mp.

Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce vă rămâne de făcut este să îl personalizați pe gustul vostru și vă veți simți acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gamă variată de modele si tipuri de materiale cum ar fi: marmura, travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse centrala pe gaz, caloriferele, aer condiționat, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și i obiectele sanitare.

Complexul rezidențial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. Locurile de parcare sunt la subsol, așa că iarna nu va trebuie să vă dezghețați geamurile, iar vara în mașină nu va fi cuptor. Evident, lifturile coboară până în parcare, pentru un acces facil către apartamente, ceea ce înseamnă că nu veți căra prea mult în brațe pungile cu cumpărături, atunci când veniți de la magazine.

Apartamentele au o garanție inclusă de doi ani, timp în care, dacă se strică ceva sau lucrurile nu sunt în regulă, se rezolvă pe cheltuiala dezvoltatorului.

Mai multe informații găsiți la adresa. www.solidhouse.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței vrea să dea peste 21 milioane lei unor asociații sau cluburi sportive

sâm aug. 10 , 2019
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, vrea să aloce peste 21 de milioane de lei, bani publici, unor asociații sau cluburi sportive. Edilul a afirmat că orașul Constanța este un oraș bogat, probabil de aceea își permite să acorde o sumă totală 21.090.000 pentru aceste asociații sau cluburi. De fapt, acestea sunt […]
primăria constanța bani asociații sportive

V-ar putea interesa și: