Solid House a oferit o petrecere pe cinste copiilor

Dezvoltatorul imobiliar Solid House a oferit copiilor o petrecere pe cinste, de ziua lor.

Acțiunea s-a desfășurat în parcul Casei de Cultură din Constanța, chiar de 1 iunie, de la ora 11.00. Deși se anunța vreme rea, circa o sută de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au venit în parc. Au avut noroc de vreme excelentă.

Organizatorii, cei de la Solid House, le-au pregătit două ore de concursuri și de jocuri. Copiii au dansat, au cântat, ba chiar au putut să-și aleagă singuri muzica. Animatorii au fost la înălțime și nu numai că i-au antrenat pe copii în diferite jocuri, ci s-au lăsat ei înșiși antrenați de bucuria copiilor. De exemplu, mai mulți dintre copii au exersat diverse mișcări de dans pe care le-a repetat toată lumea.

[ngg src=”galleries” ids=”58″ display=”basic_thumbnail”]

A existat și o sesiune de pictat pe față, foarte gustată de cei mici, care au stat cuminți la rând. La fel de gustat a fost și concursul de limbo.

[ngg src=”galleries” ids=”59″ display=”basic_thumbnail”]

Nimeni nu a plecat cu mâna goală de la spectacol, ci cu un cadou oferit de Solid House.

„Este frumos, nu s-a mai făcut așa ceva până acum în parc”, ne-a spus o mămică, de mână cu un copil mai mic, uitându-se după fetița mai mare, care se juca alături ce ceilalți copii.

Nu a fost nici un eveniment de marketing, nici de prezentare a ofertei imobiliare a Solid House, ci nu mai o petrece dedicată copiilor.
2 thoughts on “Solid House a oferit o petrecere pe cinste copiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

PNL pregătește o revoluție în economie

Sat Jun 1 , 2019
PNL pregătește o revoluție în economie, dacă va ajunge la guvernare. Senatorul Florin Cîțu a anunțat care sunt intențiile PNL. Florin Cîțu a declarat că, în primele 6 luni după guvernare, parlamentarii acuzaţi de fapte penale nu vor mai avea imunitate, va fi făcută o analiză a profitabilităţii companiilor de […]
pnl

V-ar putea interesa și: