Solid House a renovat grădinița Steluțele Mării

Festivitatea de începere a anului școlar la Grădinița nr. 36 Steluțele Mării din municipiul Constanța

Dezvoltatorul imobiliar Solid House a renovat grădinița Steluțele Mării din municipiul Constanța. De aceste lucrări vor beneficia toți copiii care învață aici (și este una dintre cele mai mari grădinițe din Constanța), dar și cei care se mută în cel mai nou complex imobiliar construit de companie: cel de pe strada Corbului, chiar vizavi de grădiniță.

Anunțul a fost făcut astăzi, pe scurt, în timpul ceremoniei de începere a noului an școlar. La eveniment au participat sute de părinți și copii.

„Mă aflu în fața dumneavoastră în calitate de reprezentant al celui mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House. Această călătorie a noastră în domeniul dezvoltărilor imobiliare a început acum mai bine de zece ani, odată cu înălțarea primului bloc, urmat apoi de multe alte proiecte în Constanța și în stațiunea Mamaia. Unul din cele mai recente proiecte ale noastre se află chiar în vecinătatea grădiniței, de aceea Solid House a ales să investească în comunitatea locală, în copii, deoarece ei sunt viitorul comunității noastre, și, împreună cu doamna directoare, care ne-a prezentat o serie de necesități, am ales să efectuăm reparații în cadrul grădiniței, pentru ca cei mici să-și desfășoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut. Vă urez să aveți un an școlar plin de succese. Spor la învățat!”, a spus reprezentanta Solid House.

Concret, cei de la Solid House au schimbat piesele de mobilier învechite cu unele noi, au schimbat faianța și gresia, acolo unde a fost necesar, dar au efectuat și multe ale reparații, după ce s-au consultat cu directoarea unității, care i-a semnalat deficiențele.

Mai multe fotografii puteți vedea mai jos.

Complexul imobiliar pe care Solid House îl construiește vizavi de grădiniță este unul din cele mai moderne din Constanța. Adresa exactă este strada Corbului, nr. 3. Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri cu 10 etaje, dar și cu două etaje la subsol. Pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, Solid House construiește apartamente premium, ideale atât pentru locuit, cât și pentru un închiriere.

Dacă veți cumpăra aici un apartament, veți avea parte de câteva facilități occidentale: spații verzi amenajate și loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimație. De fapt, vorbim despre un complex cu circuit închis, cu gard și barieră la intrare. Pentru siguranța locuitorilor, întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gama variata de modele și tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Numărul locurilor de parcare este cu 20% mai mare decât al apartamentelor construite, astfel că și vizitatorii vor avea unde să parcheze când vă vor vizita. Important: locurile de parcare sunt amplasate la subsol, ceea ce înseamnă că iarna nu veți mai răzui gheața de pe parbriz, iar vara interiorul mașinii nu va mai fi un cuptor, ca atunci când o lași în soare. Pentru confortul vostru, lifturile coboară până în parcare subterană, astfel că accesul de la mașină în locuință va fi extrem de facil.

Detalii puteți afla AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Agricultură performantă cu tehnologie de ultimă generație

lun sept. 9 , 2019
Agricultura performantă se face cu tehnologie de ultimă performanță. PANTHEON, un proiect italian finanțat din fonduri europene, dezvoltă un nou sistem de control și dobândire a datelor de supraveghere (SCADA) pentru cultivarea cu precizie a livezilor de alune. Acest sistem este format din drone și roboți de teren alimentați cu […]

V-ar putea interesa și: