Solid House construiește un ansamblu rezidențial modern pe strada Corbului. Are spații verzi, locuri de joacă, acces pe bază de legitimație

Solid House Corbului
Complexul rezidențial va avea barieră la intrare și va fi supravegheat video

Solid House construiește unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din Constanța, pe strada Corbului, la numărul 3 (în zona Sabroso, Brătianu).

Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri cu 10 etaje, dar și cu două etaje la subsol.

Pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, Solid House construiește apartamente premium, ideale atât pentru locuit, cât și pentru un închiriere, pentru că veți obține un randament foarte bun.

Solid House Corbului
Locurile de parcare sunt amenajate în cele două etaje subterane

Dacă veți cumpăra aici un apartament, veți avea parte de câteva facilități occidentale: spații verzi amenajate și loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimație. De fapt, vorbim despre un complex cu circuit închis, cu gard și barieră la intrare. Pentru siguranța locuitorilor, întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gama variata de modele și tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Numărul locurilor de parcare este cu 20% mai mare decât al apartamentelor construite, astfel că și vizitatorii vor avea unde să parcheze când vă vor vizita. Important: locurile de parcare sunt amplasate la subsol, ceea ce înseamnă că iarna nu veți mai răzui gheața de pe parbriz, iar vara interiorul mașinii nu va mai fi un cuptor, ca atunci când o lași în soare. Pentru confortul vostru, lifturile coboară până în parcare subterană, astfel că accesul de la mașină în locuință va fi extrem de facil.

În total, blocurile vor avea cinci lifturi, realizate de una dintre cele mai celebre firme de profil din lume, Schindler, iar fiecare lift va avea o capacitate de șase persoane.

Unul din marile avantaje ale acestor apartamente, din cadrul Solid Residence este acela că este amplasat la câteva minute de hypermarketul Cora, piața Brick, Oficiul Poștal 2, la câteva minute distanță de Școala Generală I.L. Caragiale, iar vizazi este grădinița cu program prelungit „Steluțele Mării”. În zonă există mijloace de transport în comun ce au statie pe bulevardul Brătianu.

Dacă ați citit până aici, suntem siguri că vă interesează și prețurile.

Prețurile pentru apartamentele din acest complex pleacă de la 41.000 euro.

Dezvoltatorul vă pune la dispoziție mai multe modalități de plată:

  • 20% avans la rezervare și restul la final;
  • 30% la rezervare, 30% într-un an, 30% în doi ani și restul la final – cine apelează la această modalitate de plată beneficiază de reduceri din partea Solid House;
  • 20% la avans, 20% într-un an, 20% la predarea cheii și restul de 40% în rate fixe pe 3 ani de zile de la predare.

Reprezentanții Solid House pot fi contactați la numărul de telefon 0736.888.999 sau
0736.37.3737 sau pe emailul: vanzari@solidhouse.ro sau vanzari2@solidhouse.ro.

Solid House construiește apartamente și în alte zone, precum Mamaia. Detalii AICI.

Cristian Hagi


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO A lovit o elevă și a plecat. Conducea un Audi cu numere străine

mie ian. 16 , 2019
Un accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, în orașul Ovidiu, soldat cu rănirea gravă a unei eleve. Un șofer neatent a izbit în plin o fată, în apropiere trecerii de pietoni. Fata, o elevă la liceu, de 16 ani, a fost transportată cu o ambulanță la spital. Tot ei spun […]
accident ovidiu

V-ar putea interesa și: