FOTO În blocul construit de Solid House în zona Dorally a mai rămas un singur apartament liber

solid house apartament de vânzare constanța
Apartamentul are trei camere este disponibil imediat

În blocul construit de Solid House în zona Dorally din orașul Constanța a mai rămas un singur apartament liber.

Este vorba despre un apartament spațios și luminos, de trei camere, cu o suprafață de 93 de metri pătrați. Se vinde gata finisat, cu utilități, așa cum vedeți în fotografii. Are curent, apă, centrală proprie pe gaze naturale. Tot ce trebuie pentru a vă putea muta imediat. Și etajul este bun, 4 din 7.

Apartamentul se preda la cheie si este disponibil imediat!

Departamentul de vânzări al Solid House vă stă la dispoziție cu toate detaliile, la numerele de telefon: 0736 37 37 37 sau 0736 888 999.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Violator reținut de polițiști. Una dintre victime avea 77 de ani

mar feb. 5 , 2019
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea a patru violuri. Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, respectiv noaptea de 7 spre 8 septembrie 2018, tânărul în cauză ar fi comis faptele […]

V-ar putea interesa și: