Solid House, pe primul loc în topul județean al firmelor, sectorul construcții

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a organizat, pe 27 octombrie, topul județean al firmelor.

Compania Solid House s-a clasat pe primul loc în clasamentul firmelor din sectorul construcțiilor. Premiul a fost înmânat celui care a înființat firma și a adus-o la acest nivel de performanță, Ramazan Gur.

De asemenea, au fost premiate și firmele Mesta Marmura și Travertin. Premiul a fost primit de același Ramazan Gur.

Solid House este cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României.

Topul județean al firmelor premiază, în fiecare an, cele mai performante companii din diverse sectoare de activitate.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delfinariul din Constanța, inaugurat acum 50 de ani

vin oct. 28 , 2022
Delfinariul din Constanța, a fost inaugurat la 1 iunie 1972 și era primul din zona de Sud-Est a Europei. Harley a fost primul delfin care a dat spectacole la Delfinariu. Făcea parte din specia Phocoena – Phocoena și fusese capturat de marina militară. Antrenamentele sale s-au făcut în bazinul central […]

V-ar putea interesa și: