Solid House și Ramazan Gur, premiul 1 la Topul Firmelor din județul Constanța

Solid House, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, a obținut premiul întâi la a 30-a ediție a Topul Firmelor din județul Constanța.

Firma omului de afaceri Ramazan Gur s-a clasat pe prima poziție la categoria „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești”, în cadrul întreprinderilor mari. Interesant este că la acest subcapitol nu există un loc doi.

Solid House este una dintre cele mai puternice companii din județ. Datele, care se referă la anul 2022, o plasează în top 100 al firmelor cu cea mai mare cifră de afaceri, cu peste 100 milioane lei.

„Să ne clasăm pe primul loc în acest prestigios top este pentru noi atât o onoare, cât și o provocare. Știm că trebuie să lucrăm la aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit miile clienții și îi asigurăm că vom face acest lucru. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ales până acum pentru a le livra locuința visată și tuturor celor care o vor face de acum înainte. Ei sunt motivul pentru care Solid House este numărul 1 pe piață de 13 ani.”, ne-au declarat reprezentanții companiei.

De asemenea, firma Mesta Marmură și Travertin SRL a obținut locul 1 la categoria „Comerț cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcții și echipamentelor sanitare”, în cadrul întreprinderilor mari.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O zonă din Constanța nu va avea apă caldă o săptămână

vin oct. 20 , 2023
Termoficare Constanța SRL a anunțat că o parte din abonații săi nu vor avea apă caldă timp de o săptămână. Motivul: primăria efectuează lucrări de investiții pentru modernizarea rețelei de termoficare, iar acestea ar fi prea complexe, potrivit companiei. Constructorul i-a informat pe cei la Termoficare că estimează finalizarea lucrărilor […]

V-ar putea interesa și: