Solid House SRL, premiată cu „Trofeul de Excelență” de CCINA Constanța FOTO

Reprezentanta Solid House primește premiul din partea lui Fotini Teodorescu (dreapta), vicepreședinte CCINA

Societatea comercială Solid House SRL a fost premieră cu „Trofeul de Excelență” de către CCINA Constanța.

Premierea a avut loc joi seară, în cadrul „Topului societăților comerciale” organizat de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL a primit acest trofeu pentru rezultatele financiare obținute în perioada 2014 – 2018, perioadă în care s-a clasat constat pe locul 1 al clasamentului la categoria sa.

De asemenea, Solid House a primit din partea CCINA Constanța și premiul I, pentru anul 2018, pentru categoria din care face parte, și anume: „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești”, întreprinderi mijlocii.

Solid House este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiunea de sud est a României.

În prezent, cele mai importante proiecte pe care le construiește sunt în Mamaia, în zona Butoaie din stațiune, și pe strada Corbului, la numărul 3.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO VIDEO Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui

Fri Nov 1 , 2019
Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui, în cursul nopții de joi spre vineri. S-a întâmplat la km. 212, pe sensul București-Constanța, în nodul rutier A2-A4, breteaua B, București-Ovidiu. „În condițiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a […]
accident tir autostrada soarelui

V-ar putea interesa și: