Solid House SRL, premiată cu „Trofeul de Excelență” de CCINA Constanța FOTO

Reprezentanta Solid House primește premiul din partea lui Fotini Teodorescu (dreapta), vicepreședinte CCINA

Societatea comercială Solid House SRL a fost premieră cu „Trofeul de Excelență” de către CCINA Constanța.

Premierea a avut loc joi seară, în cadrul „Topului societăților comerciale” organizat de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL a primit acest trofeu pentru rezultatele financiare obținute în perioada 2014 – 2018, perioadă în care s-a clasat constat pe locul 1 al clasamentului la categoria sa.

De asemenea, Solid House a primit din partea CCINA Constanța și premiul I, pentru anul 2018, pentru categoria din care face parte, și anume: „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești”, întreprinderi mijlocii.

Solid House este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiunea de sud est a României.

În prezent, cele mai importante proiecte pe care le construiește sunt în Mamaia, în zona Butoaie din stațiune, și pe strada Corbului, la numărul 3.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui

vin nov. 1 , 2019
Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui, în cursul nopții de joi spre vineri. S-a întâmplat la km. 212, pe sensul București-Constanța, în nodul rutier A2-A4, breteaua B, București-Ovidiu. „În condițiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a […]
accident tir autostrada soarelui

V-ar putea interesa și: