Solid House SRL, premiată cu „Trofeul de Excelență” de CCINA Constanța FOTO

Reprezentanta Solid House primește premiul din partea lui Fotini Teodorescu (dreapta), vicepreședinte CCINA

Societatea comercială Solid House SRL a fost premieră cu „Trofeul de Excelență” de către CCINA Constanța.

Premierea a avut loc joi seară, în cadrul „Topului societăților comerciale” organizat de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL a primit acest trofeu pentru rezultatele financiare obținute în perioada 2014 – 2018, perioadă în care s-a clasat constat pe locul 1 al clasamentului la categoria sa.

De asemenea, Solid House a primit din partea CCINA Constanța și premiul I, pentru anul 2018, pentru categoria din care face parte, și anume: „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești”, întreprinderi mijlocii.

Solid House este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiunea de sud est a României.

În prezent, cele mai importante proiecte pe care le construiește sunt în Mamaia, în zona Butoaie din stațiune, și pe strada Corbului, la numărul 3.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO VIDEO Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui

Fri Nov 1 , 2019
Un TIR încărcat cu pui congelați s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui, în cursul nopții de joi spre vineri. S-a întâmplat la km. 212, pe sensul București-Constanța, în nodul rutier A2-A4, breteaua B, București-Ovidiu. „În condițiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a […]
accident tir autostrada soarelui