Solid House te aduce mai aproape de mare

Solid House Mamaia 507 te aduce mai aproape de mare.

Amplasat pe malul lacului Siutghiol, în zona Butoaie, aproape de cele mai cunoscute cluburi, plaje și terase, ansamblul rezidențial îți pune la dispoziție 237 de apartamente și garsoniere la cheie cu posibilitatea de plată prin Rate la Dezvoltator.

Detalii pot fi obținute pe site-ul www.solidhouse.ro sau la Departamentul Vânzări, telefon: 0736.888.999.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Bișnițarii care vând țigări de contrabandă, în atenția Poliției Locale Constanța

mar nov. 27 , 2018
Bișnițarii care vând țigări de contrabandă au ajuns în atenția Poliției Locale Constanța. O femeie de 39 de ani, din Constanța, a fost depistată în zona Gării CFR în timp ce oferea spre comercializare țigări. În urma verificărilor efectuate de către oamenii legii s-a stabilit că aceasta deținea în vederea […]

V-ar putea interesa și: