Solid House va deschide alte șapte şantiere în viitorul apropiat

Cu un portofoliu impresionant de 13 proiecte imobiliare (șapte în Constanţa şi alte șase în Mamaia), dezvoltatorul imobiliar Solid House continuă planurile de extindere a business-ului. Acesta va deschide, în viitorul apropiat, alte șapte şantiere de construcţii, potrivit unui articol publicat de ZiarulFinanciar.ro.

Peste 3.000 de apartamente vândute 

Cu o experienţă de peste 11 ani, Solid House este unul dintre cei mai mari şi importanţi dezvoltatori imobiliari din zona litoralului, cu o foarte bună reputaţie şi la nivel naţional, nu doar regional. Solid House şi-a croit reputaţia de cel mai căutat dezvoltator imobiliar din Zona Sud-Est a României, datorită seriozităţii cu care dezvoltă proiectele şi a designului si calităţii construcţiilor, toate proiectele imobiliare finalizate fiind vândute integral. 

„Povestea Solid House a început în anul 2010, când am demarat primul proiect imobiliar din Constanţa. Ulterior, ne-am implicat în alte 13 proiecte, atât în Constanţa, cât şi în Mamaia, toate finalizate cu succes. Am câştigat experienţă şi încredere de la un proiect la altul, ne-am dezvoltat constant şi, astfel, am ajuns în prezent la peste 3.000 de apartamente finalizate şi alte 3.000 în curs de dezvoltare. Construim, aşadar, cu responsabilitate şi cu o experienţă de 11 ani în spate, continuând în acelaşi timp să ne perfecţionăm şi să investim continuu în materiale şi tehnologii de ultimă generaţie. Suntem extrem de atenţi la calitatea şi durabilitatea construcţiilor noastre, care îmbunătăţesc nivelul şi calitatea vieţii a mii de oameni. Este cartea noastră de vizită şi motorul care ne-a adus la acest nivel”, spune Ramazan Gur, director general Solid House.

De-a lungul timpului, compania a ajuns să cunoască din ce în ce mai bine nevoile clienţilor, reuşind, astfel, să vină în întâmpinarea acestora cu apartamente ideale  pentru fiecare categorie de client.  

„Avem experienţă pe mai multe tipuri şi mărimi de şantiere proprii, know how specializat, tehnologii cutting-edge şi pasiune pentru ceea ce facem. Am dezvoltat o relaţie activă cu clienţii atat în timpul execuţiei, cât şi după preluarea locuinţei. Ţinând cont de feedback-ul lor, proiectăm şi construim locuinţe care să corespundă cât mai bine dorinţelor şi nevoilor reale ale viitorilor locatari’’, explică Ramazan Gur.

Citește mai mult în ConstantaFinanciara.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Record negru: un român a murit de covid la fiecare 2 minute și jumătate

Tue Nov 2 , 2021
România a înregistrat cel mai negru bilanț al deceselor cauzate de covod: 591 de morți în 24 de ore, din care 5 decese din trecut au fost anunțate marți dimineață de către Grupul de Comunicare Strategică. Asta înseamnă că o persoană a murit, în medie, la fiecare circa două minute […]