Solid House vă oferă o mega reducere în luna iulie: până la 5.000 de euro

Solid House, cel mai mare dezvoltator imobiliar din această zonă a României, vă oferă 5.000 de motive pentru a vă cumpăra apartamentul pe care îl visați.

Solid House a pregătit o ofertă foarte avantajoasă în luna iulie. Este vorba despre un mega discount de până la 5.000 de euro la toate apartamentele Solid House din toate clădirile construite de ei în Constanța și Mamaia.

Pentru detalii puteți suna la telefon 0736 888 999 sau îi puteți contacta online, pe www.solidhouse.ro.

Oferta este supusă unor termene si condiții.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Vestigii subacvatice 2022”, un proiect cultural prin care Marea Neagră își dezvăluie secretele

lun iul. 4 , 2022
„Vestigii subacvatice 2022”, unul dintre proiectele culturale cele mai spectaculoase care au loc la țărmul Mării Negre, se apropie de start. Proiectul promovează în rândurile publicului tânăr vestigii ale zonei de est a cetății antice Tomis, aflate în prezent sub apele Mării Negre, în zona Cazino Constanța. Practic, în perioada […]

V-ar putea interesa și: