Solid Residence – apartamente în Mamaia bune și pentru locuit, și pentru închiriat

Trimite prietenilor:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un apartament în stațiunea Mamaia este bun atât pentru locuit, cât și ca investiție pe termen lung, pentru că se închiriază foarte bine atât vara, cât și în extrasezon.

Unul dintre cele mai noi și moderne ansambluri rezidențiale din zonă este construit de Solid House, se numește Solid Residence și este amplasat pe malul lacului Siutghiol, în zona de nord a stațiunii, cunoscută și ca Butoaie, cea mai râvnită destinație estivală, la mică distanță față de cluburi, terase sau plaje.

„Ansamblu rezidențial din Mamaia vă oferă apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării, dar este totodată dedicat și persoanelor care își doresc un cămin sau o reședință de vacanță pe malul lacului Siutghiol, la câteva minute de malul Mării Negre”, spun reprezentanții Solid House.

Zona este una dintre puținele care vă dă posibilitatea să vedeți, din propria casă, atât Marea Neagră, cât și lacul Siutghiol.

Adresa ansamblului Solid Residence este Mamaia 507.  Vorbim despre blocuri cu regim de înălțime de 6 și 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărțite în 4 scări.

Puteți cumpăra garsoniere cu suprafețe cuprinse între 46,25 mp și 59,73 mp construiți, apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 65,40 mp și 77,50 mp, și apartamente cu 3 camere, cu o suprafață construită de 102.05 mp.

Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce va rămâne de făcut este să îl personalizați pe gustul vostru și vă veți simți acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator, aceasta este modalitate pe care v-o recomandăm, pentru a scăpa de bătaia de cap pe care o presupune găsirea unei echipe bune de meseriași.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gamă variată de modele si tipuri de materiale cum ar fi: marmura, travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt  incluse centrala pe gaz, caloriferele,aer condiționat, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior sși i obiectele sanitare.

Cât costă un apartament în Solid Residence

Prețurile pentru locuințele din Solid Residence încep de la 53.000 de euro.

Există mai multe modalități de plată, inclusiv în rate, puse la dispoziție de compania dezvoltatoare, Solid House, și anume:

 • 20% avans la rezervare și restul la final;
 • 30% la rezervare, 30% într-un an, 30% în doi ani și restul de 10% la final – la această modalitate de plata puteți beneficia și de reduceri;
 • 20% la avans, 20% într-un an, 20% la predarea cheii și restul de 40% în rate fixe pe 2 ani de zile de la predare.

Complexul rezidențial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. Locurile de parcare sunt la subsol, așa că iarna nu va trebuie să vă dezghețați geamurile, iar vara în mașină nu va fi cuptor. Evident, lifturile coboară până în parcare, pentru un acces facil către apartamente, ceea ce înseamnă că nu veți căra prea mult în brațe pungile cu cumpărături, atunci când veniți de la magazine.

Am lăsat la final un aspect foarte important: garanția. Apartamentele au o garanție inclusă de doi ani, timp în care, dacă se strică ceva sau lucrurile nu sunt în regulă, se rezolvă pe cheltuiala dezvoltatorului. Firma Solid House este pe piața din Constanța din anul 2010, deci va împlini, curând, 20 de ani de existență. Longetivitatea aceasta este, în sine, o dovadă a calității cu care s-a lucrat și se lucrează.

Pentru alte informații puteți suna la numărul 0736.888.999 sau trimite un email la vanzare@solidhouse.ro.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.