Solid Residence Dezrobirii, cel mai nou proiect al unui dezvoltator imobiliare cu tradiție: Solid House

Solid Residence Dezrobirii, cel mai nou proiect a unui dezvoltator imobiliare cu tradiție: Solid House

Compania Solid House – unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din sud-estul României, anunță începerea unui nou proiect: Solid Residence Dezrobirii.

Unul din aspectele esențiale ale ansamblului Solid Residence Dezrobirii este crearea unui concept rezidențial cu accent pe comunitate, care sa ofere facilitați  multiple pentru viitori rezidenți.

Solid House vrea ca FAMILIA ta să aibă totul mai aproape și să nu ducă grija timpului. De aceea, printre alte facilități special concepute pentru acest proiect, poziția centrala strategică a complexului oferă accesibilitate rapida către toate punctele importante de interes a orașului Constanța.

Experienta și profesionalismul cu care Solid House dezvoltă proiectele reprezintă garanția celor mai înalte standarde de calitate și durabilitate

Locuințele Solid Residence Dezrobirii vor fi spațioase, elegante și pline de lumină naturală, având un design contemporan și finisaje de înaltă calitate.

Ansamblul va avea patru etaje și va fi compus din 48 de apartamente cu două și trei camere și din studiouri spațioase Va beneficia și de parcare subterană și de spații verzi.

Construcția și finisajele interioare

În dorința de a finisa interiorul fiecărui apartament, noii proprietari au posibilitatea să își personalizeze noua locuința, dintr-o gamă de modele și culori puse la dispoziție. Ansamblul de următoarele facilități:

 1. Structura de rezistenta a clădirii este formată dintr-un mixt de cadre și diafragme din beton armat;
 2. închiderea exterioara si pereții compartimentărilor la interior sunt din BCA;
 3. Anveloparea clădirii cu polistiren expandat de 10 centimetri;
 4. Bai complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare premium;
 5. Pardoseala placata cu parchet și plăci ceramice;
 6. Ușă metalica la intrarea în apartament și uși în interior;
 7. Încălzirea prin centrala termica individuala și calorifere;
 8. Racordarea la toate utilitățile și contorizate individual;
 9. Ascensor de ultima generație;
 10. Parcare subterana securizata cu bariera automatizata (opțional, contra cost);
 11. Ansamblu cu acces restricționat.

Pentru oferte și contractare vă puteți adresa direct departamentului de vânzări al Solid House (găsiți datele de contact AICI).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parlamentul European a votat prelungirea valabilității certificatului Covid

Fri May 6 , 2022
Europarlamentarii au hotărât menținerea certificatului digital Covid încă 12 luni, până la 30 iunie 2023. În plus, aceștia vor cere Comisiei Europene evaluarea necesității certificatului după o perioadă de 6 luni de la extensie, după decembrie 2022, în funcție de recomandările Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (European Centre […]